fbpx

Tom Kraaijeveld

Tom Kraaijeveld

Shaman

Ik ben Tom Kraaijeveld
Ik zie mezelf als een brug tussen wie de mens laat zien en wie hij of zij echt is. Ik vind het heerlijk om mensen bij elkaar te brengen in een veld van Liefde, om zo samen aan onze eigen innerlijke processen te werken. Zien hoe iemand helemaal zichzelf is tussen anderen is voor mij één van de mooiste dingen om te zien. We zijn allemaal al helemaal goed zoals we zijn. Hier ga ik vanuit en dit zet vaak een hele berg in beweging bij anderen. Eenvoudig, moeiteloos en met heel veel plezier doe ik wat ik doe. Omdat het mag. 

Shaman

Workshop: De Ruimte van Liefde

De Ruimte van Liefde is een plek waar jij Helemaal mag zijn, met alles wat er in je speelt. Ik breng een energie met me mee waarin jij wordt uitgenodigd om alles van wie jij bent er te laten zijn. Jouw ziel hoort deze uitnodiging. Wat er voor jouw zuivere licht zit wordt op deze manier zichtbaar. 
Ik begeleid en ondersteun het proces met klank, drum en samen met allerlei wezens. De verantwoordelijkheid voor wat jij er mee doet, die ligt bij jou. 

Je krijgt hier de mogelijkheid om heel diep in contact te komen met jezelf.

 

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us