fbpx

Tjerk Feitsma

Tjerk Feitsma

Expert

Het idee voor 2Tango Together is ooit begonnen omdat een EJer verliefd werd op een andere EJer, en de oprichter iets wilde bouwen voor alle mannen en vrouwen die datzelfde ervaarden. Later voegde we ook ‘vriendschap’ toe aan onze idee. Daarom zijn we ook exta trots elk jaar terug te keren met een workshop of app rondom dating of friendding. De droom achter 2Tango Together, is meer vriendschappen, meer leuk contact met familie, en meer dates, op een manier die goed voelt voor beide partijen, door behoeftematching. De voorman achter 2Tango is Tjerk Feitsma, bij EJ ook wel bekend als co-founder van Driven supportgroepen. Daarnaast runt hij Terra Futura en stichting Neurodiversiteit. Over Together: “Er zijn gewoon heel veel lieve en gave mensen in deze wereld. Die verdienen een echte ontmoetting, waarin je aandacht hebt voor elkaar, waarin er vrijheid is, waarin je ‘iets’ samen doet”.

Expert

Workshop: 2Tango Together – Een ander uitnodigen iets samen te doen

Vrienden maken of romantiek een beetje verkennen, is eigenlijk wat iedereen wel wil. Mensen ontmoeten is ook leuk, dus hoe kunnen we dat makkelijker maken, onderling op het festival en erna?

In de workshop doen we enkele oefeningen om elkaar te ontmoeten, en hierover te reflecteren. De oefeningen leiden naar de opdracht om iemand uit te nodigen iets samen te doen, door de ander een menu van activiteiten als optie voor te leggen. Speciaal voor op dit festival hebben we dan ook een app (in beta!) gemaakt waarmee je anderen op dit festival kan uitnodigen om iets samen te doen., tijdens het festival. De app blijft twee weken werken voor deze groep, en is alleen beschikbaar voor Android telefoons.

 

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us