fbpx

Roxanna Booms

Roxanna Booms

Workshop facilitator

Hoi, ik ben Roxanna. 33 jaar en vrijwilliger op het festival. Tijdens de boeddhistische retraites waar ik aan deelnam, inspireerde metta mij ontzettend: De combinatie van zachtheid en kracht. Momenteel organiseer ik in mijn dagelijks leven trainingen bij een vrijwilligerscentrale en begeleid ik jongeren. Daarnaast ben ik ook Support groep begeleider bij Driven, een samenwerkingsproject met Eigentijdse Jongeren. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn voor mij heel belangrijk en graag inspireer ik anderen om ook stappen te maken.

Workshop facilitator

Metta – Liefdevolle Vriendelijkheid

Deze ochtend gaan wij in meditatie op zoek naar ons hart. Wat heeft het hart ons te geven en wat kan het hart uitstralen. In diepe verbinding met jezelf en op zoek gaan naar expressie aan wat jij te geven hebt. De zachte manier van liefdevolle vriendelijkheid waarbij jij jezelf lief kan hebben, anderen te waarderen en warmte te voelen en uit te stralen. We gaan vijf fases van het werken met metta ontdekken. Voor jezelf, een dierbare, een neutraal persoon, iemand waar je moeite mee hebt en voor iedereen.

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us