fbpx

Nicky van der Weijden

Nicky van der Weijden

Breath teacher

  Nicky van der Weijden (Ademcoach en Wim Hof Methode instructeur): Liefdevol, eerlijk, warm en doortastend. Dol op het leven in al haar facetten. Vanuit deze diepe liefde voor het leven neemt Nicky je graag mee in een transformatieve ademreis. Om hiermee je eigen kracht, liefde, zachtheid, potentie te herinneren en ervaren. Nicky creëert graag een mooie space voor jou waarin je mag durven voelen. Alles is welkom, want er is niets in het leven waar je niet doorheen kunt ademen.

In mijn eigen reis heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om je veilig en geborgen te voelen. Veilig in je lichaam, verbonden met de mensen om je heen, vertrouwd in je omgeving, een gevoel van op de juiste plek te zijn. Ik faciliteer graag een omgeving voor je waarin je thuis mag komen. Zodat je vanuit deze diepe verbinding met jezelf de buitenwereld kan betreden. No holding back!

Breath teacher

Workshop: Park your Mind- transformatieve ademreis door de 7 chakra’s. 

In deze transformatieve ademsessie maken we een reis maken door de 7 chakra’s om deze te verkennen en openen. Het is een combinatie van actief ademen en rustperiodes waardoor we in diepere lagen van onszelf komen. Om te ontdekken wat voor schatten zich hier allemaal bevinden. Are you ready for the journey?

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us