fbpx

Marleen Wisse

Marleen Wisse

Coach

Het dagelijkse contact met mijn intuïtie helpt mij om keuzes te maken die goed voor mij zijn op dat moment. Ik heb meer vertrouwen in mijn eigen wijsheid en laat de meningen van anderen makkelijker links liggen. Ik wil je graag concrete tools meegeven om met je intuïtie in contact te komen. Tools die makkelijk te integreren zijn in het dagelijks leven. Mijn droom is dat jij meer op je eigen wijsheid gaat vertrouwen en authentiekere keuzes gaat maken. Omdat ik geloof dat authenticiteit naar een gelukkig leven leidt.

Ik maak zelf dagelijks contact met mijn intuïtie. Dit doe ik door een hand op mijn buik of hart te leggen en een vraag te stellen. Mijn intuïtie geeft dan antwoord. In de workshop gaan jullie op deze manier met elkaars intuïtie in gesprek. Ik sta ook open voor andere manieren om contact te maken met je intuïtie. Het lijkt me tof om dit tijdens workshop met elkaar uit te wisselen.
Ik heb eigen coaching praktijk: Expeditie Intuïtie. Hierin coach ik mensen om meer contact te komen met hun intuïtie. Ik wil graag meer ervaring opdoen met het doen van workshops, dus EJ lijkt me een goede start.

Coach

Workshop: Connect met je intuïtie

Regelmatig in de war door de meningen van anderen?
Dan is het heel fijn om weer even terug te komen bij jezelf. Je intuïtie kan je daar ontzettend bij helpen. Je intuïtie voelt oneindig veel liefde voor jou en weet wat het beste is voor jou om te doen. In de workshop: connect met je intuïtie, leer je tools om meer in contact te zijn met dit wijze deel van jezelf. Zodat je thuis of waar je ook bent even in kunt tunen bij je intuïtie. Meer weten? Bekijk dan hier mijn video.

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us