fbpx

Marisse van Drunen

Marisse van Drunen

Workshop facilitator

Hoi! Ik ben Marisse van Drunen. Sinds een aantal jaar ben ik betrokken bij het festival van Eigentijdse Jongeren. Ik maak deel uit van het lichtteam (ondersteuning team) en dit jaar ga ik ook een aantal workshop geven! De laatste acht jaar heb ik veel gereisd en heb ik onder andere vier jaar in West-Afrika gewoond. Naast dat zelfontplooiing en het ontwikkelen van een meer natuurlijke levensstijl centraal stonden tijdens mijn reis, ben ik ook betrokken geweest bij verschillende gemeenschappen. Zo ben ik 2,5 jaar onderdeel geweest van een Afrikaanse familie/tribe met hun dagelijkse activiteiten, ceremonies en gebruiken. Hierdoor heb ik kunnen proeven en voelen van het ‘’Afrikaanse samenleven’’. Ondanks dat mijn levensreizen mij de laatste tijd meer naar Europa trekken, ben ik nog steeds verbonden met een aantal families (tribes) in Gambia. Het voelt alsof er in Europa ook steeds meer gemeenschappen/tribes zich aan het vormen zijn. Er steeds meer ontvankelijkheid ontstaat voor “samen leven”. Dit doet mijn hart enorm veel plezier en ik voel dat ik met veel enthousiasme hieraan bij wil dragen.

Workshop facilitator

WorkshopBee-ing: verbinden met de natuur

In deze workshop gaan we inzoomen op de natuur. De natuur bezit zo veel wijsheid, liefde en ondersteuning. In deze workshop gaan we samen de reis aan om dit te vinden! Door middel van verschillende beleving van de natuur te verbinden met onze eigen Bee-ing.

Geld: een verdieping van individu tot collectief

Wat is onze individuele waarde en relatie met geld? In deze workshop gaan we ons verdiepen in geld en bezit. Ondanks dat we daarvoor in ons hoofd gaan wandelen en onze gedachtes en patronen gaan aankijken. Gaan we dit juist op een ‘’down to earth’’ manier oppakken en gaan we aan de slag met praktische tips en handsvaten. Ook gaan we ons verdiepen in collectieve waardes en relaties. Hoe uit zich dat, in de omgang met geld en bezit? Kunnen wij onze blik hierin verbreden?

 

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us