fbpx

Lieke van Herk

Lieke van Herk

Workshop facilitator

Lieke van Herk is basisschooldocente. Daarnaast houdt ze zich met allerlei projecten bezig. Zo zit ze in het bestuur van Stukafest, maakt ze een documentaire en een kortfilm, en is dit jaar met liefde coördinator van de workshopgevers van het Eigentijdse Jongerenfestival.

Dit jaar krijgt ze de eer om Shine your light te begeleiden. Iets wat ze onwijs leuk vindt: het creeëren van een veilige setting waarin mensen zichzelf laten zien en hoe dan ook trots zijn op hun eigen inzet, vindt ze fantastisch. 

Workshop facilitator

Shine your light stage! (performances door julie!)

Dé mogelijkheid om je schitterende creatieve zelf te laten zien en elkaar te bewonderen op het shine your light open podium. Hier is alles welkom: een gekke kikker dans, zelfgeschreven vies gedicht, spannend dagboekfragment, trombone spelen terwijl je een acroyogaoefening doet, smartlap zingen of een impressie van een omgevallen boom. Je mag hier helemaal laten zien wie je op dat moment bent, in stilte of juist extreem luid. Wees welkom!

Wil je je talenten laten zien of uit je comfortzone kruipen maar dit moment even niet passend voor je voelen? Geen probleem! Op zondag host de geweldige Janneke Meijers Shine your light!

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us