fbpx

Kim Berghout

Kim Berghout

Workshop facilitator

Contact maken met het lichaam. Het hart, hoofd en buik op een lijn. Een veilige setting. Sensualiteit verkennen. Hart en yoni met elkaar verbinden en kijken wat daaruit ontstaat zijn een aantal dingen die mij aanspreken en die ik gebruik in mijn werk. 
Ik heb een achtergrond in tantra (school of shakti), enkele ervaring in het taoïsme (studio Meng) en Reiki level I. Ik richt me vooral op energiewerk en lichaamswerk door middel van dans, aanraking en massage.

Workshop facilitator

Workshop: Feminine flow

We zijn gewend om onze sensualiteit en seksualteit te ervaren in verbinding met een ander. Bij deze workshop gaat het erom om dit te ervaren met jezelf. We maken contact met ons lichaam, onze emoties en laten onze sensualteit vrij stromen. Daarnaast verkennen we de verschillende stadia van de feminine en hoe jij je daarin voelt. Wees welkom om te ontdekken, voelen en genieten.

 

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us