fbpx

Jorrit Albers

Jorrit Albers

Dance and meditation facilitator

Ik ben Jorrit. Ik zie mezelf als iemand die eerlijk, rauw en doortastend is. Ik breng in contact wat ik voel en ga net zo diep als ik mezelf kan toestaan. Ik sta jou toe net zo diep te gaan als jij jezelf kan toestaan. De workshops die ik host op het EJ festival zijn allemaal een uitnodiging om naar binnen te gaan en is te onderzoeken wat er in jouw binnenwereld plaatsvind. Er is geen oordeel, alleen maar de waarneming. Kan jij jezelf toestaan om die waarneming in contact te brengen?

 Ik heb zelf ontzettend veel proceswerk gedaan, tot aan de diepste trauma’s, verdriet, pijn en daar compleet de overgave mee ingegaan. Ik wil jou ook uitnodigen om naar binnen te gaan. Om te voelen wat er is, een paar laagjes dieper te gaan en dat in contact te brengen. Ga maar, laat maar zien wat er allemaal binnen zit. Je bent veilig.

Dance and meditation facilitator

Dansworkshop: Heart Dance

Hoe zou een dans eruit zien als je deze dans helemaal voor jezelf is? Welke bewegingen komen er vrij? Hoe zou het zijn om sexy te dansen voor jezelf? Of een beetje gek, of wellicht grommend en schreeuwend? Of misschien wel helemaal stil?

Heart Dance is een meditatieve dans vanuit het hart, voor jezelf en op jezelf. Je word uitgenodigd om te bewegen in het moment, precies zoals jouw lichaam zich wilt bewegen in dat moment. We gaan onszelf uitnodigen om in te tunen in ons hart en vandaar uit de beweging te laten stromen. Verdriet, blijdschap, ecstacy, boosheid. Alles is toegestaan, alles mag er zijn.

Sharing Circle: A Sacred Space for Sharing

Delen wat er in jou speelt. Delen wat jij op je hart hebt. In een veilige setting en in verbinding met broeders en zusters. We starten samen een onderzoek, waarin jij helemaal gezien en gehoord kan worden. Een prachtige ontmoeting.

Meditation Intergration: Relax and Digest

Verwerken, Relaxen. Zijn. Meer hoef je niet te doen bij de Meditation Intergration. Ga lekker liggen of zitten, sluit je ogen en laat je leiden door prachtige muziek, die je zal helpen om alle mooie indrukken en inzichten te verwerken. Heerlijk relaxt, laat de muziek maar lekker over je heen komen.

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us