fbpx

Joris van der Geest

Joris van der Geest

Workshop facilitator

Joris is impact investor, schrijver en tantraleraar. Dat is niet zo’n vreemde combinatie als het lijkt; de klassieke tantra was niet voorbehouden aan monniken maar juist bedoeld om te worden geïntegreerd in het dagelijks leven. De essentie van tantra is voor Joris: alle aspecten van het leven in volle bewustzijn aangaan en met liefde omarmen.

Joris ontdekte tantra bij toeval en raakte gefascineerd door de vrijheid van het moment, de diepte van ervaringen, de ongrijpbaarheid van energie en de kracht van intuïtie. Hij ging in de leer en werkte samen met tantra facilitators uit verschillende landen en stromingen en ontwikkelde gaandeweg zijn visie op tantra.

Met zijn platform Leef!Tantra heeft hij de wens de kennis over tantra te verspreiden, misverstanden en misstanden weg te nemen en ervaringen te delen. Hij organiseert en faciliteert hij workshops, retreats en festivals (zoals het Tantric Awakening Festival) en biedt persoonlijke sessies aan. Leef!Tantra staat voor het bieden van een veilige omgeving om tantra op jouw eigen manier en binnen je eigen grenzen en verlangens te ervaren.

Workshop facilitator

Workshop: Tantra: ‘Je angst tegemoet treden’

Ken jij angst? Durf je die angst tegenmoet te treden?

In deze workshop werken we met onze innerlijke kracht en treden we met open vizier onze angst tegenmoet. We vluchten er niet voor weg, we vechten er niet tegen – we nemen de tijd en aandacht om naar onze demonen te luisteren. Dit doen we aan de hand van een eeuwenoude meditatie; feeding your demons. In voorbereiding op deze meditatie doen we een aantal oefeningen om goed in ons lichaam te komen en onze innerlijke kracht te voeden.

Voor deze workshop is geen tantra ervaring vereist

Workshop: Tantra: ‘Love & Forgiveness’

Kun jij jezelf openen en onvoorwaardelijke liefde voelen?
Kun je pijn en teleurstelling uit het verleden achter je te laten?
Kun je degene die je pijn heeft gedaan vergeven?
Kun je jezelf vergeven?

In deze tantra workshop zullen we gezamenlijk zoeken naar een staat van innerlijke rust en zelfliefde.

Als we het gevoel van onvoorwaardelijke, universele liefde hebben aangeraakt kan dat de weg naar vergeving openen. Vergeving voor de ander en voor onszelf. Dit onderzoeken we in een gestructureerde meditatievorm, de fogiveness meditation.

Voor deze workshop is geen tantra ervaring vereist.

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us