fbpx

Johan van Houten

Johan van Houten

Expert en coach

Johan is de expert van Digiminderen. Hij leefde zelf 1 jaar zonder mobiele telefoon en internet. Hierdoor weet hij wat de voordelen en nadelen zijn van het offline leven. Hij helpt al 6 jaar mensen om de juiste persoonlijke balans te vinden en staat vaak voor groepen als spreker of trainer. Ook heeft hij een boek geschreven over zijn jaar offline.

Als coach is Johan altijd op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf en anderen verder te begeleiden. Door een ervaren lichaamscoach is hij 6 jaar geleden meegenomen als leerling om te werken met lichaamsgericht werk. Steeds beter leerde hij voelen, iets wat hij vroeger nooit had meegekregen. Nu zet hij alle lessen in om lichaamsgericht te werken. Hij helpt mensen om contact te maken met hun lichaam en om hieruit te voelen wat er speelt en zichzelf te leren kennen en te helen.

Expert en coach

Workshop: (On)bewust online

Word jij vaak geleefd door je mobiele telefoon en sociale media? Wil jij wel anders hier mee omgaan alleen lukt het je nog niet. Tijdens de workshop (on)bewust online gaan we ontdekken hoe jij om wilt gaan met je digitale middelen. Je leert keuzes te maken om jouw persoonlijke digitale balans te vinden en om de eerste stappen daarnaar toe te zetten.  Je krijgt handvatten om tijdens het festival al meteen te oefenen. 

Workshop: Lichaamsgericht werken ( van denken naar voelen)

Ben jij een echte denker? En vind je het soms lastig om te voelen en te ervaren? Vandaag gaan we aan de slag met ons lijf. We gaan ervaren wat ons lijf ons wil vertellen. Dit doen we niet door woorden maar door te ervaren. Je leert dat iedereen kan voelen, dat je zelf makkelijk contact kunt maken met je lichaam en datje ook keuzes kunt maken met je lijf in plaats van je hoofd.

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us