fbpx

Janneke Meijers

Janneke Meijers

Expert

Ontwapenend, uitdagend, energiek, invoelend, verbindend. Janneke heeft tijdens het festival nét 10 dagen in het bos doorgebracht in daar nog dieper te zakken in de lessen die de natuur ons te leren heeft. Ze is een expert in talentontwikkeling en het vergroten van je creatieve mindset. Hierbij is ze op het pad van ademwerk en natuurbeleving gekomen. Door het geven verbonden ademhaling sessies en boservaringen merkt ze dat ze steeds meer zichzelf durft te voelen en ontdekken. ‘De uiting van creatieve zelfexpressie is een eerste levensbehoefte. Ik werk vooral met weerstand, lading en schaamte die we onszelf opleggen om anderen te overtuigen dat we mens zijn. Ik ben hier voor je om dat los te laten en weer te spelen vanuit instinct’.

Expert

Shine your light stage! (performances door julie!)

Dé mogelijkheid om je schitterende creatieve zelf te laten zien en elkaar te bewonderen op het shine your light open podium. Hier is alles welkom: een gekke kikker dans, zelfgeschreven vies gedicht, spannend dagboekfragment, trombone spelen terwijl je een acroyogaoefening doet, smartlap zingen of een impressie van een omgevallen boom. Je mag hier helemaal laten zien wie je op dat moment bent, in stilte of juist extreem luid. Wees welkom!

Workshop: Nature breath

Met behulp van bewust verbonden ademhalen breng je je adem weer in je natuurlijke staat. Hierdoor ontstaat er ruimte voor jou om om eventuele spanning lot te laten. Doordat de zuurstof weer rijkelijk en vrij gaat stromen zonder tussenpauzes zul je o.a. meer levendigheid, vrijheid en energie ervaren. Door je ademhaling te sturen voel je direct effect en geef je je immuunsysteem een gezonde boost. Tijdens deze workshop leer je meerdere ademhalingstechnieken om mee aan de slag te gaan en zullen we deze gaan oefenen. De workshop duurt 1,5 uur en wordt begeleid door ademcoach Janneke Meijers. Meenemen: Een yogamatje, of iets anders om fijn op te liggen. Zorg voor gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt ademen. Optioneel iets om je ogen mee af te dekken.

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us