fbpx

Eva Breuer

Eva Breuer

Yoga teacher

Eva Breuer heeft zo’n tien jaar yoga-ervaring. Niet om super lenig te worden, maar om in contact te zijn met haar lichaam en haar Zelf. In 2019, op een solo-reis in India, kwam daar een enorme verdieping in en ervoer ze waar yoga werkelijk om gaat: de staat van éénheid. Sindsdien is ze ook gecertificeerd yoga-lerares en deelt ze met plezier haar enthousiasme voor yoga. Ze heeft een passie voor belichaamd leven, op elk moment volledig aanwezig te zijn en de levensstroom te volgen die door haar heen tot uitdrukking wil komen.

Yoga teacher

Yoga: Awaken your inner sunlight

 

Jij, stralende zon!
Wat betekent het om te stralen?
Sta je jezelf toe om te stralen, jezelf te laten zien?
Herken je de warmte, de vreugde, de energie in jezelf?

Als we opgeslokt zijn in de dagelijkse beslommeringen kan ons hoofd de connectie met ons werkelijke zelf vertroebelen. Verliezen we het contact met die stralende zon in onszelf. Daar willen we maar al te graag naar terug, maar hoe dan? Is dat überhaupt mogelijk? Soms lijkt het van niet. Proberen we zó hard, maar oh, die eindeloze gedachtes en zorgen…

Toch is die daar in jou, die stralende zon! Dat is wie jij werkelijk bént! Als je leert om steeds weer het contact daarmee te leggen, gaat dat steeds meer vanzelf. Word jij steeds meer de bron die jouzelf en jouw omgeving verwarmt. Kun je je leven leven met vreugde, dankbaarheid, de speelsheid van een kind. Het enthousiasme van: ‘wow, wat ben ik blij om hier te zijn!’

In deze yoga-workshop leggen we het contact met die bron in jou. Het licht, dat eindeloos is, en altijd schijnt. Je kunt het alleen verstoppen, net zoals de zon verstopt kan zijn achter de wolken. Maar maak je geen zorgen: het is er altijd. Als de wolken dan openbreken en het licht weer gaat stralen, voel je: wow, já, dat is wie ik ben! Nu gaan we het samen weer ontdekken. Met behulp van ademwerk, yoga en stilte kan die zon in jou weer gaan schijnen. Net zoals de zon iedere ochtend weer opkomt, kan de zon deze ochtend weer opkomen in jou!

Ontwaak, lief mens. Ontwaak in wie jij werkelijk bent.
Kom thuis in de bron van jezelf, de stralende zon in jou.

Yoga, in zijn oorspronkelijke betekenis, is Eenheid. Verbondenheid, met jezelf en met alles wat is. We gebruiken het lichaam en de ademhaling als brug om ons te verbinden met ons ware zelf.

Yoga is een geweldige tool om dat contact met je Zelf te leggen. Met je adem, je lichaam, je innerlijke stilte. In deze workshop doen we dat samen. Je wordt begeleid om op een liefdevolle wijze te kunnen landen in de dag. Om te ontwaken, niet alleen fysiek, maar volledig. In Aanwezigheid, in jouw Zijn. Zodat je gegrond en wakker de dag in kunt gaan, klaar voor alles wat er naar jou toe mag komen.

Deze workshop wordt geleid door Eva Breuer. Elke ochtend stapt zij bewust de ruimte in van de nieuwe dag. Verbindt ze zich, met meditatie en lichaamswerk, weer met haar ware zelf. Om zo vanuit vanuit haar hart te kunnen leven, vanuit liefde in de dag aanwezig te kunnen zijn. Nu neemt ze je graag mee in deze reis naar jouw Zelf en deelt ze met plezier haar enthousiasme voor yoga.

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us