fbpx

Erik Spaans

Erik Spaans

Workshop facilitator

Hallo, mijn naam is Erik Spaans en mijn passie is Vrij Mens Zijn. Ik zou mezelf niet zo snel een teacher noemen maar meer een ervaringsdeskundige in het ontdekken van wie ik werkelijk ben en wat voor mij ‘mens-zijn op deze mooie aarde’ betekend. Deze ‘groeiende wijsheid’ vanuit dat innerlijke & uiterlijke onderzoek beschikbaar komt delen en onderzoeken met anderen maakt mij een gelukkig en vrij mens. Na een stevige burn-out op mijn 40e zijn een aantal grote levensvragen zoals wie ben ik en hoe kan ik mijn leven zo vormgeven dat ik zo gelukkig mogelijk leef, voor mij van levensbelang geworden. Vanaf dat moment zijn deze vragen voor mij elke dag van belang. Nu na 14 jaar intensief zelf onderzoek woon ik in en reis ik rond in mijn camper en reis ik door Nederland langs  diverse mooie plekken en mensen die ik op vele manieren ten dienste kan zijn. Achter mijn camper hangt een aanhangwagen met o.a. gereedschap, vouwfiets en buiten kookspullen enz. Zo werk ik heel graag met mijn handen door alle mogelijke  klussen uit te voeren maar ontstaan er ook prachtige intermenselijke verbindingen.

Verder heb ik mij in die 14 jaar ontwikkeld op het gebied van sjamanistische rituelen als zweethut, vuurloop, soulretrieval enz. maar ook systemisch werk, focussing, adem- en
lichaamswerk, mannenwerk enz.

Workshop facilitator

Documentaire kijken: ‘Happy – A journey around the world, seeking for the key to happiness 

‘Een reis rond de wereld op zoek naar de sleutel tot geluk’. Lees hier meer informatie over de film.  Het bekijken van de film vindt in het ochtendblok plaas. 

Open Heart Circle : ‘The Keys to Paradise’

Samen zetten we de ontdekkingsreis naar geluk voort in een open hart cirkel waarin we
door delen, uitwisseling en evt. ‘proceswerk’ elkaar naar diepere inzichten en ervaringen
van geluk in onszelf kunnen brengen.

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us