fbpx

Danique Scipio & Tessa Wowor

Danique Scipio & Tessa Wowor

Workshop facilitators

Taboobies bestaat uit het duo Tessa & Danique! 

Onze passie is het samenbrengen van individuen om discussie, connectie en inzicht te inspireren omtrent onderwerpen die taboe zijn. 

Tessa geeft al jaren yoga les en heeft verschillende soorten trainingen gegeven. Tessa heeft een enorme drive die haar met de paplepel is ingegoten maar waardoor zij ook op haar 25ste in een burnout terecht is gekomen. Hierdoor werd ze gedwongen om 10 stappen terug te nemen. Tijdens dit proces kwam zij er achter dat zorgen voor jezelf en houden van jezelf op nummer één hoort te staan en dit brengt ze graag met liefde over. 

Danique is living the school of life. Danique is de afgelopen jaren van de ene plek naar de andere plek verhuisd en gereisd om tot de realisatie te komen dat ‘je thuis voelen’ een plek is binnen in jezelf. Momenteel is zij druk bezig met leren over emotioneel lichaamswerk en lichaamsgericht coachen. Haar grootste passie is  om mensen weer in contact te brengen met hun eigen lichaam.

Workshop facilitators

Workshop: Liefde in Taboes, Taboes in de liefde? 

De workshop ‘liefde in taboes, taboes in de liefde’ neemt je mee op reis om te ontdekken welke taboes jou tegenhouden in het ontwaken in de liefde naar jezelf. Wij willen jou laten ervaren en je met eigen ogen laten zien dat sommige overtuigingen waarmee we als mens rondlopen, het geloof systeem is waar onze emoties op reageren. We willen je uitnodigingen om gezamenlijk op een veilige plek van liefde deze reis met ons aan te gaan, het proces van erkenning in onze eigen taboes te starten en ze samen met ons los te laten, zodat we weer een stap dichterbij de liefde naar onszelf kunnen zetten.

Copyright Eigentijdse Jongeren 2020 | All Rights Reserved | Created by: Prayanadesign

Need Help? Chat with us