Huisregels

Om het festival voor iedereen gezellig te houden, zijn er een paar huisregels waar iedereen zich aan dient te houden:

Toegang
Op verzoek van het festival personeel of andere bevoegden dient een ID-bewijs getoond te kunnen worden waardoor de leeftijd kan worden vastgesteld.

Alcohol en drugs
Het EJ Zomerfestival is alcohol- en drugsvrij. Wij zorgen voor de Natural Highs!
Indien dit wel wordt gedaan word je verwijderd van het festival.

Het is wettelijk verboden om illegale middelen zoals drugs bij je te hebben of te verhandelen. De organisatie kan bagage, auto’s, caravans en campers hierop doorzoeken. Tevens zijn overige geestverruimende middelen (waaronder o.a. plantmedicijnen en lachgaspatronen) niet toegestaan op het terrein.

Medicijnen
Zware medicijnen die noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte mogen alleen met een doktersverklaring naar binnen.

Roken
Roken op het festival is alleen toegestaan in de openlucht. In gebouwen, tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt.

Geluid
Generatoren, aggregaten en muziekinstallaties/gettoblasters zijn niet toegestaan op de camping of het festivalterrein. Transistorradiootjes of live muziek zijn uiteraard welkom. Op de camping is het na middernacht stil.

Afval
Volle vuilniszakken kun je kwijt bij de afvalpunten die op de camping aanwezig zijn. Samen houden we het terrein schoon en netjes.

Glas
Glas is op het gehele terrein verboden, dus ook op de campings. Je mag wel een stenen of plastic beker meenemen.

Hinderlijk gedrag
Hinderlijk en/of agressief gedrag dat niet bijdraagt aan de festivalvreugde is niet toegestaan. Het is ook verboden om de festivaltenten te beklimmen.

Handel
Zonder toestemming van de organisatie worden er geen goederen verhandeld, samples uitgedeeld of geflyerd op het festivalterrein, de campings of de parkeerterreinen.

Huisdieren
Worden mede om hun eigen bestwil niet toegelaten, ook niet op de camping.

Wel: wegwerpbarbecues voor eenmalig gebruik, hamers voor tentharingen, bestek, zakmes, foto-/videoapparatuur.